Безкоштовна доставка та обмін за умови попередньої оплати

Модні сумки 2018. Яскраві акценти вашої осені

РЕКОМЕНДУЄМО

Будемо відвертими, для щастя потрібно зовсім немало: особливо в офісі, особливо восени. Книга, щоб почитати в метро, ??великий блокнот для таких самих великих планів, гребінець, щоб відновити зачіску після осіннього вітру, термокружка з авторським чаєм і ще купа всяких приємних дрібниць. Для цього потрібна зручна, містка, але від цього не менш гарна сумка. Prego представляє свою осінню колекцію саме з таких аксесуарів.

Геометрія прямокутників

Пам'ятаємо ще з літа, що така форма сумок — тренд 2018. Він впевнено переходить і в наступний сезон. Якісна натуральна шкіра і замша універсальних темних кольорів продовжать актуальність сумки на багато років. Адже такі матеріали ніколи не вийдуть з моди. Чоловіки точно оцінять таку практичність.

Оксамитова замша

Чарівним чином будь-яка річ в замші виглядає більш урочисто та витончено. У цьому сезоні дизайнери Prego розробили багато моделей сумок і рюкзаків з цього матеріалу. Вони додадуть шику будь-якому образу: від спортивного до ділового.

Світлий графіт

Неймовірний колір, який за практичністю можна порівняти навіть з чорним. До речі, вони відмінно поєднуються один з одним. Тому чорні чоботи — зовсім не перешкода для сумки такого кольору.

Насичений бордо

Цей колір вже можна сміливо назвати класичним, адже він кочує з сезону в сезон і, здається, не збирається здавати своїх позицій. У своїй різноманітності він приємно дивує нас різними відтінками: від стиглої вишні до багряного з нотами фіолетового. Точно так, як і графіт, він добре поєднується з усіма базовими кольорами.

Рюкзаки

Спорт-шик з кожним сезоном стає все різноманітніше і все більш впевнено асоціюється у нас з офісними і формальними образами. Рюкзаки в осінніх відтінках виглядають дуже лаконічно і легко підлаштовуються під діловий стиль.

Для найсміливіших

Зважитися на дуже яскравий і екстравагантний образ може не кожний. Але іноді так хочеться додати чогось незвичайного в повсякденність. Такі оригінальні рюкзаки легко впораються з цим завданням. А завдяки універсальним кольорам зможуть трансформувати будь-який образ. Припустимо, чорний пуховик і темно-сірі джинси.

Виберіть свою сумку або рюкзак і збирайте в неї осінні яскраві моменти і досягнення!

10 жовтня 2018 р.
34
наверх
Отримати бонус